APK keuring

RDW-erkend keuringsstation

Is uw auto toe aan de algemene periodieke keuring (APK)? Aplus Autoservice is een RDW-erkend keuringsstation en kan deze keuring voor u uitvoeren. Uw auto wordt door onze APK keurmeester op alle punten nagekeken waardoor wij de veiligheid van uw auto en dus ook van u durven te waarborgen.

Heeft u een auto op het oog, maar wilt u deze graag onafhankelijk laten keuren? U kunt altijd langskomen bij Aplus Autoservice om een deskundig oordeel te krijgen over uw nieuw aan te schaffen auto. De auto wordt uitvoerig nagekeken waardoor u weet wat u koopt.

apk rdw erkend

Auto Onderhoud

Regelmatig onderhoud is cruciaal

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van groot belang. Hiermee voorkomt u onaangename en dure verrassingen. Bij een grote beurt wordt uw auto  op alle onderhoudspunten gecontroleerd. Daarnaast worden de filters en bougies vervangen, de vloeistoffen bijgevuld en verversen we de olie. Tevens wordt de staat van  de distributieriem gecontroleerd.  Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder, om de auto maar ook onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.

olie-filter

Bij een kleine beurt worden de banden, uitlaat, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig gecontroleerd. De lampen worden zo nodig bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter. Bovendien kijken we naar de uitlaat, filters en ruitenwissers. Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren onze specialisten u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden, dan ontvangt u vooraf een prijsopgave.

Auto banden

Banden vervanen bij minder dan 2 mm profiel

banden-balanceren

Waarom moeten banden vervangen worden?

 • Een goed werkende autoband is essentieel voor uw veiligheid en die van anderen.
 • Met versleten autobanden kun je bij regen in de slip raken of de macht over het stuur verliezen als je plotseling moet uitwijken.
 • Bovendien kun je een boete krijgen of zelfs onverzekerd verklaard worden bij een ongeval.

Wanneer moeten banden vervangen worden?

 • Als het loopvlak van de banden versleten of beschadigd is moet je nieuwe banden aanschaffen.
 • De APK-eis voor het profiel is minimaal 1,6mm, maar bij minder dan 2 mm profieldiepte is het al      verstandig je banden te laten vervangen om goed te kunnen blijven sturen.
 • Laat altijd beide banden op een as (voor of achter dus) tegelijk vervangen!

Reparaties uitvoeren

Snel en betrouwbaar

Uw auto is in vakkundige handen bij Aplus Autoservice. Wij repareren snel en betrouwbaar alle automerken en hanteren een betaalbaar uurtarief. Of het nu gaat om het vervangen van een uitlaat of een versnellingsbak, u zult tevreden zijn en snel weer met een goed functionerende auto de werkplaats kunnen verlaten.

remblokken-vervangen

In de ruime werkplaats van Aplus Autoservice worden wekelijks vele auto reparaties uitgevoerd en klanten tevreden weer op weg geholpen worden. U kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan uw auto, want Aplus Autoservice heeft alle faciliteiten en de juiste kennis in huis om uw auto op een vakkundige manier te repareren.

Diagnose

Steeds meer electronica

Auto’s van tegenwoordig beschikken over steeds meer elektronica. Deze technische vooruitgang is leuk, maar kan echter ook vervelende storingen met zich meebrengen. Om deze storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur.

Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat deze opgelost kan worden. Aplus Autoservice beschikt over de meest moderne diagnoseapparatuur om uw auto uit te lezen én vakkundige monteurs om storingen te verhelpen.

diagnose

 

Airco service

Een goed klimaat is wel zo prettig!

Een aangenaam klimaat in de auto is wel zo prettig. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen echter bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht. Deze micro-organismen kunnen nare allergische reacties veroorzaken. Zoals niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan er een onprettige muffe geur ontstaan en beslaan vooral in het najaar de ruiten van de auto erg snel.

dienst_aircoservice

Wij bieden u verschillende oplossingen:

 • Aircocheck: visuele inspectie + temperatuurmeting
 • Aircoreiniging: vieze geurtjes verdwijnen + de airco wordt gecheckt
 • Aircoservice: Aircocheck + druk- en lektest + vullen en recyclen van koudemiddel

Het interieurfilter in de auto wordt bij het reinigen van de airconditioning gecontroleerd en indien nodig vervangen.

Ruitreparatie

Voorkom een barst en laat een sterretje repareren

 

sterretje in voorruit
Aplus Autoservice beschikt over de juiste apparatuur om alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto’s te herstellen. Meestal is het nog gratis ook! De meeste beschadigingen tot een doorsnede van 4 cm. kunnen nog perfect gerepareerd worden.
Snelle ruitreparatie is noodzakelijk omdat een sterretje door temperatuurwisselingen snel een barst kan worden. Ook moet rekening worden gehouden met veiligheidsrisico’s, omdat autoruiten in de meeste auto’s bijdragen aan de stevigheid van de (kooi)constructie. 

Schadeherstel

Uw auto schittert in no time weer als vanouds

Uw auto is niet zomaar een vervoermiddel; hij staat symbool voor uw uitstraling en persoonlijkheid. Een bezit dus, om te koesteren. Aplus Autoservice begrijpt dit als geen ander. Met vakbekwame specialisten, de modernste technieken en de laatste expertise, leveren wij niets minder dan absolute topkwaliteit.

schadeherstel

Van spotrepair tot restyle en van bekleding tot dashboard. Uw auto schittert in no time weer als vanouds of zelfs beter. Ongeacht merk of model. Of u zich nu meldt als vaste klant of in geval van nood. Passie, professionaliteit en perfectie; voor minder gaan we niet. Net als u.  

Inbouw

Professioneel inbouwen van diverse produkten

Onze vakkundige monteurs kunnen uw autoradio direct voor u inbouwen. Zo kunt u direct, na het verlaten van ons filiaal, naar uw favoriete muziek luisteren zonder u zorgen te maken over kabels en stekkers. Wij hebben alle benodigde montagematerialen in huis en leveren vakwerk af.

Bij Aplus Autoservice kunt u ook terecht voor:

 • Carkits
 • Navigatie
 • Geluidinstallaties
 • Xenon verlichting

Daarnaast kunnen wij deze produkten ook voor u inbouwen

radio inbouwen